loading
Arbejder ...

De åbne online holdkampe

Indbydelse

De åbne online holddueller – Forår

De åbne online holddueller – Forår

Skakklubberne Esbjerg, Evans, Fredericia, Frem, Furesø, Indslev og Præstø samt Junior-København udfordret hinanden i online holdskak over februar og marts måned.

Måske I andre også savner holdskak. Nu er du i hvert fald inviteret! Er man en klub eller blot en vennegruppe, som gerne vil spille sammen mod hele resten af Danmark, så er det nu.

Det foregår online hver lørdag mellem 12:00 og 13:30. Der spilles med tiden 3min+2sek i lichess' arena-format. Du vil undervejs blive parret med spillere fra andre hold, og når et parti afsluttes vil et nyt parti hurtigt begynde. Undervejs er der også mulighed for at pause sin deltage i turneringen. Kl 13:30 bliver turneringen afgjort ved at de fem bedst præsterende fra holdet får lagt sine point sammen og det hold, som med den bedste samlede score vinder den store ære!

Gratis tilmelding
Hvis man ønsker at have et hold med i turneringen, så henvend dig til: Kristoffer Dyrgaard via mail kristoffer@frem-skakklub.dk.

Henvendelse senest kl. 9 på dagen for turneringen. Man skal selv oprette et hold på lichess og informere om holdnavnet ved tilmelding.
Skulle du have lyst til at deltage, men mangler klubkammerater eller lignende, er du velkommen til at spille for holdet ”Singlerne”, der er oprettet på lichess i anledning af turneringerne. 
Skulle man misse de første turneringer, så kan man sagtens deltage i de resterende.

Forår
Første turnering blev afviklet lørdag 6. marts kl. 12:00 til 13:30. Turneringsformatet tænkes at fortsætte foreløbigt end til udgangen af april måned.
Link til turneringerne kan findes på DSU’s turneringsside turnering.skak.dk og på www.frem-skakklub.dk.

Lørdag d. 6. marts: Trods favoritværdighed til Furesø (Fuserø) lykkedes til Evans at vinde Åben række med 99 points foran Fuserøs 91. 1800-rækken blev desværre ikke noget denne gang grundet manglende tilslutning, men vi håber, at mere kendskab til turneringen vil ændre dette 13. marts.

Lørdag d. 13. marts: Skakklubben Evans var atter for stærke for de andre hold, da Evans med gode præstationer af særligt Kim Skaanning og Vitus Medhus tog sejren i Åben række med 87 point. Der var stor spænding om andenpladsen, hvor Fredericia med en god slutspurt snød Frem, Præstø og Indslev på "målstregen". Præstø vandt 1800-rækken, som stadig har udfordringer med at tiltrække spillere. 

Lørdag d. 20. marts: Præstø-holdet ført an af Filip og Mads Boe vandt med 93 point en fortjent sejr i Åben række, mens Fuserø (Furesø) med 85 point og Evans med 80 point tog sig af de andre podieplaceringer. 1800-rækken blev et tæt opgør mellem Fredericia og Frem, hvor Elias havde stor ære af og part i den endelige sejr, mens Leia lukkede ballet med en sejr med få minutter tilbage.

Lørdag d. 27. marts: Åben række og 1800-rækken

Lørdag d. 3. april: Link til turneringen.

Lørdag d. 10. april: Link til turneringen.

Lørdag. d. 17. april: Link til turneringen.

Lørdag d. 24. april: Link til turneringen

Lørdag d. 1. maj: Link til turneringen

Lørdag d. 8. maj: pause 

Lørdag d. 15. maj: Link til turneringen

Periode 2021-03-06 .. 2021-05-01
Dansk ratet Nej
Fide ratet Nej
Kørestols adgang Der er kørestols adgang
Turneringens egen hjemmeside http://www.frem-skakklub.dk
Turnerings komite
Hoveddommer Kristoffer Dyrgaard
Dommere

Tilmeldings muligheder til De åbne online holdkampe

Tilmelding foretages muligvis på turneringens egen hjemmeside

http://www.frem-skakklub.dk

Tilmeldte kan muligvis ses på turneringens egen hjemmeside

http://www.frem-skakklub.dk