loading
Arbejder ...

Fries Nielsen børne-og hurtigturnering

Fries Nielsen børne-og hurtigturnering

Hurtigturnering med 1. præmie på kr.5.000. 

Lørdag den 11. marts afvikler brødrene Fries Nielsen i samarbejde med Fredericia Realskole og Fredericia Skakforening hurtigturnering for såvel voksne som børn og unge Tilmeld med DSU rating hvis det haves eller angiv et vurderet ratingtal (begyndere kan sættes til 1000). Ønskes der deltagelse i skoleskakgrupperne sendes også en mail med ønsket om dette, da det er vigtigt at tilmelding sker i disse grupper. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 9. marts.

Mellem kl.9.30 og kl.9.45 er der ankomst og registrering. Der startes kl.10.00. Der er 15 min. til hver spiller til et parti - i skoleskakgrupperne dog 10 min. og her spilles med skakur på børnenes smartphone (hvis det er muligt) - og der er 15 minutters pause mellem partierne. Der spilles om muligt udelukkende i 10-mandsgrupper. Forventet præmieuddeling i skoleskakturneringen kl.15.15 og i hurtigturneringen kl.17.15.

Deltagergebyr/Indskud: GMere og IMere deltager gratis - alle andre betaler kr.100, mens børn og unge under 16 år betaler kr.50.

Præmier: 1. præmien i øverste gruppe er kr.5.000, 2. præmien kr.2.500 og 3. præmien kr.1.000 I denne gruppe vil der også være en til to præmier til bedste spillere som ikke er GMer eller IMer - i øvrige grupper er 1. præmien kr.1.000, 2. præmien kr.500 og 3. præmien kr.200. I skoleskakgrupperne er 1. præmien en smartphone - der er præmie til alle deltagerne i skoleskakgrupperne. 

Kantine: Der vil være mulighed for at få lidt at drikke (kaffe/te og sodavand), lidt sukkersødt til hjernen, franskbrød med diverse pålæg o.l. Alt i kantinen er gratis da det er inkluderet i deltagergebyret.

Fredag den 10. marts (altså dagen før) besøger ... (stadig under forberedelse) Fredericia Realskole

Spillested: Fredericia Realskole, Købmagergade 72, 7000 Fredericia.

Yderligere oplysninger om turneringen hos turneringsarrangør Niels Jørgen Fries Nielsen 20 15 25 26 eller fries@tdcadsl.dk.

 

Periode 2023-03-11 .. 2023-03-11 Kørestols adgang Der er kørestols adgang
Dansk ratet Nej Fide ratet Nej
Turnerings komite
Hoveddommer Claus Marcussen
Dommere Alle grupper:  Niels Jørgen Fries Nielsen

Tilmeldings muligheder til Fries Nielsen børne-og hurtigturnering English enrolment form

Medlem af Dansk Skak Union

Hvis du er medlem af Dansk Skak Union, så benyt denne mulighed for at tilmelde dig: Vælg denne mulighed

Medlem af FIDE

Er du IKKE medlem af Dansk Skak Union, men medlem af Fide, så benyt denne mulighed for at tilmelde dig: Vælg denne mulighed

Ikke medlem af Dansk Skak Union

Er du IKKE medlem af Dansk Skak Union, så benyt denne mulighed for at tilmelde dig: Vælg denne mulighed

FIDE member (english)

If you are a member of FIDE and prefers an english enrolment form, then use this option to register: Choose this option
Oversigt over tilmeldinger
Gruppe Deltagere Startdato Tilmeldingsfrist
Totalt antal tilmeldte 0