loading
Arbejder ...

Dansk Skak Unions Pokalturnering 2023 Kvalifikation i 1. og 8. Hovedkreds.

Dansk Skak Unions Pokalturnering 2023 Kvalifikation i 1. og 8. Hovedkreds.

1. og 8. Hovedkreds samt Skakforeningen ØBRO har fornøjelsen af at indbyde alle klubber i 1. og 8. Hovedkreds til dette års pokalturnering. Turneringen gælder som kvalifikation til DSU’s pokalstævne pinsedag, søndag den 28/5 i Svendborg (formodes). Se www.skak.dk for nærmere information. 

Kvalifikationsstævnet afvikles lørdag (bredde) d. 29. april og søndag (elite) d. 30. april, begge dage kl.  kl. 10.30 - ca. 17.30 i ØBROs lokaler, Rosenvængets Alle 31, kld., 2100 København Ø

Indskud pr. hold er 300 kroner som betales ved turneringens start, eller forinden via mobil pay til 31422402 (oplys indbetaler/klub/stavne). Det forventes at al indskuddet går til præmier.

Holdene kan tilmelde sig henholdsvis Elite- og Bredderækken. I Elite- og Bredderækken kvalificerer de 2 bedst placerede 1. og 8. hovedkredshold sig til pokalfinalen.

Bemærk at Junior- og Seniorhold kan tilmelde sig frit til pokalfinalen, dvs. at holdene ikke skal gennem et kvalifikationsstævne for at kvalificere sig til pokalfinalen. I Seniorrækkerne er der en speciel regel, der gør, at man gerne må lave hold på tværs af klubber. Der spilles efter DSU’s regler for pokalturneringen, som kan findes her (afsnit 5.3).

Hvert hold består af 4 personer plus evt. en reserve. Hver klub kan stille med lige så mange hold de har lyst til så længe, at de overholder DSU’s reglement for pokalturneringen. Bemærk at et hold tilmeldt bredderækken højst må have et dansk ratinggennemsnit for de fire højst-ratede spillere på 1800, udregnet efter årets første offentliggjorte ratingliste fra DSU - den særlige Pokalskakrating-liste, som kan findes her (ikke offentlig gjort endnu): 

Bemærk: Det er nærskakrating, som benyttes - og IKKE hurtigskakrating.


Turneringsform: Afvikles i grupper inddelt efter række med 6 runder – evt. samles begge rækker i en stor (monrad)-gruppe. Der holdes en lidt større pause mellem 2. og 3. runde. Ellers kun korte pauser mellem runderne.

Betænkningstid: Hver spiller har 20 minutter til hele partiet + 5 sek. pr. træk fra træk 1.

Tilmelding med klub, navne, opstilling, ratingtal (pr. 1. januar 2023 - jf. Pokalratinglisten - se ovenfor) og kontaktinformation (telefonnummer eller e-mailadresse) senest søndag den 23. april til Holger Lodahl på mailadressen: ksu.kartotek@icloud.com.

NB: ØBRO har naturligvis ikke ubegrænset plads, så hvis der bliver tilmeldt flere end 16 hold, kan vi desværre blive nødt til at afvise de sidst tilmeldte.

Da vi har valgt at strække turneringen over to dage, så forventer vi ikke at komme i plads problemer.  

Periode 2023-04-29 .. 2023-04-30 Kørestols adgang Der er ikke kørestols adgang
Dansk ratet Nej Fide ratet Nej
Turnerings komite
Hoveddommer Holger Rønnow Lodahl
Dommere

Tilmeldings muligheder til Dansk Skak Unions Pokalturnering 2023 Kvalifikation i 1. og 8. Hovedkreds. English enrolment form

Medlem af Dansk Skak Union

Hvis du er medlem af Dansk Skak Union, så benyt denne mulighed for at tilmelde dig: Vælg denne mulighed

Medlem af FIDE

Er du IKKE medlem af Dansk Skak Union, men medlem af Fide, så benyt denne mulighed for at tilmelde dig: Vælg denne mulighed

Ikke medlem af Dansk Skak Union

Er du IKKE medlem af Dansk Skak Union, så benyt denne mulighed for at tilmelde dig: Vælg denne mulighed

FIDE member (english)

If you are a member of FIDE and prefers an english enrolment form, then use this option to register: Choose this option
Oversigt over tilmeldinger
Gruppe Deltagere Startdato Tilmeldingsfrist
Bredde 0 2023-04-29 2023-04-23
Elite 0 2023-04-30 2023-04-23
Totalt antal tilmeldte 0
Deltagere i gruppen Bredde
DSU Fide Navn Klubber Rating (Hurtig) Fide rating Tilmeldt
Deltagere i gruppen Elite
DSU Fide Navn Klubber Rating (Hurtig) Fide rating Tilmeldt